Bananentaart met pudding

Bananentaart met pudding is een heerlijke traktatie die je gemakkelijk thuis kunt maken. De combinatie van de zoete bananen en de romige pudding maakt deze taart een favoriet bij veel mensen. Met deze stap-voor-stap-instructies kun je deze heerlijke taart in een mum van tijd maken.

Ingrediënten:
– 2 pakken kant-en-klare taartbodem
– 2 pakken vanillepudding
– 4 bananen
– 2 eetlepels suiker
– 2 eetlepels citroensap
– 2 eetlepels boter
– 2 eetlepels kaneel

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Leg de taartbodems in een taartvorm en bak ze in de oven gedurende 15 minuten.

3. Maak de pudding volgens de aanwijzingen op de verpakking.

4. Schil de bananen en snijd ze in plakjes.

5. Meng de suiker, citroensap, boter en kaneel in een kom.

6. Voeg de bananen toe aan het mengsel en roer goed.

7. Verdeel de bananen over de taartbodems.

8. Giet de pudding over de bananen.

9. Laat de taart afkoelen en serveer.

Bananentaart met pudding

Geef een reactie

Schuiven naar boven