Bananenpannenkoekjes

Bananenpannenkoekjes zijn een heerlijk en gezond ontbijt. Ze zijn gemakkelijk te maken en zijn een geweldige manier om de dag te beginnen. Deze bananenpannenkoekjes zijn licht, luchtig en heerlijk zoet. Ze zijn ook een geweldige snack of dessert. Met deze recept kun je in een handomdraai een heerlijke maaltijd maken.

Ingrediënten:

– 2 bananen
– 2 eieren
– 2 eetlepels honing
– 2 eetlepels kokosolie
– 1 theelepel bakpoeder
– 1/2 theelepel kaneel
– 1/4 theelepel zout
– 1/2 kopje volkorenmeel

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Prak de bananen met een vork in een kom.

3. Voeg de eieren, honing, kokosolie, bakpoeder, kaneel en zout toe en mix alles goed.

4. Voeg het volkorenmeel toe en mix tot een glad beslag.

5. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur en voeg wat kokosolie toe.

6. Schep een lepel beslag in de pan en bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin.

7. Serveer de bananenpannenkoekjes met wat honing of ahornsiroop.

Bananenpannenkoekjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven