Bananenbrood amandelmeel

Bananenbrood is een heerlijk en gezond ontbijt of tussendoortje. Het is gemakkelijk te maken en het is een lekkere manier om je dag mee te beginnen. In dit recept gebruiken we amandelmeel in plaats van tarwebloem, wat het een extra voedzame twist geeft. Dit bananenbrood met amandelmeel is een heerlijke traktatie die je helemaal naar je zin maakt.

Ingrediënten:

– 2 grote rijpe bananen

– 2 eieren

– 1 kopje amandelmeel

– 1 theelepel bakpoeder

– 1 theelepel kaneel

– 1/4 kopje kokosolie

– 1/4 kopje honing

– 1/4 kopje walnoten, gehakt

– 1/4 kopje rozijnen

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Meng de bananen, eieren, amandelmeel, bakpoeder en kaneel in een kom.

3. Voeg de kokosolie, honing, walnoten en rozijnen toe en meng alles goed.

4. Vet een cakevorm in met wat kokosolie en giet het beslag in de vorm.

5. Bak het bananenbrood in de oven gedurende 30-35 minuten.

6. Laat het bananenbrood afkoelen voordat je het aansnijdt.

7. Serveer het bananenbrood met wat honing of kokosolie.

Geniet ervan!

Bananenbrood amandelmeel

Geef een reactie

Schuiven naar boven