Bananen pancakes

Bananenpannenkoeken zijn een heerlijk ontbijt of tussendoortje. Ze zijn gemakkelijk te maken en hebben een heerlijke smaak. In dit recept worden bananenpannenkoeken gemaakt met een paar eenvoudige ingrediënten. De pannenkoeken zijn licht, luchtig en heerlijk zoet. Ze zijn perfect om te serveren met een klodder ahornsiroop of een klodder roomboter. Geniet ervan!

Ingrediënten:

– 2 bananen
– 2 eieren
– 2 eetlepels bloem
– 2 eetlepels suiker
– 1 theelepel bakpoeder
– 1/4 theelepel zout

Bereidingswijze:

1. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur.

2. Prak de bananen met een vork in een kom.

3. Voeg de eieren toe en klop alles goed door elkaar.

4. Voeg de bloem, suiker, bakpoeder en zout toe en meng alles goed.

5. Voeg wat boter of olie toe aan de koekenpan en giet een kleine hoeveelheid van het beslag in de pan.

6. Bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin.

7. Serveer de bananenpannenkoeken met ahornsiroop of roomboter.

Bananen pancakes

Geef een reactie

Schuiven naar boven