Camembert is een heerlijk kaasje dat je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke bakcamembert kunt maken. Dit is een lekker en makkelijk gerecht dat je in een handomdraai klaar hebt. Je kunt het serveren als voorgerecht of als bijgerecht.
Ingrediënten:
– 1 camembert
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel kruiden naar keuze (bijvoorbeeld tijm, rozemarijn of oregano)
– 1 eetlepel knoflookpoeder
– 1 eetlepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
2. Leg de camembert in een ovenschaal.
3. Meng de olijfolie, kruiden, knoflookpoeder, paprikapoeder en zout in een kom.
4. Giet de olie-kruidenmengsel over de camembert.
5. Bak de camembert in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de kaas gesmolten is en goudbruin is.
6. Serveer de bakcamembert warm met wat stokbrood of crackers.