Artichoke

Artichoke is een heerlijk en gezond ingrediënt dat veel verschillende smaken en texturen heeft. Het is een veelzijdig ingrediënt dat je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept gebruiken we artichoke om een heerlijke ovenschotel te maken. De ovenschotel is gevuld met artichoke, kaas, knoflook en kruiden en is een perfecte maaltijd voor een avondje thuis. De ovenschotel is makkelijk te maken en heerlijk om te eten. Geniet ervan!

Ingrediënten:

– 2 blikken artichokeharten, uitgelekt
– 2 teentjes knoflook, gehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel basilicum
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper
– 1/2 kop geraspte kaas

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Doe de artichokeharten in een ovenschaal.

3. Voeg de knoflook, olijfolie, oregano, basilicum, zout en peper toe en meng alles goed.

4. Bestrooi de kaas over de artichoke.

5. Bak de ovenschotel in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat de kaas goudbruin is.

6. Serveer de ovenschotel warm. Geniet ervan!

Artichoke

Geef een reactie

Schuiven naar boven