Andijvie koken

Andijvie is een veelzijdige groente die een heerlijke smaak heeft en een goede bron van vezels en vitamines is. Het is een populaire groente die vaak wordt gebruikt in salades, soepen en andere gerechten. In dit recept leer je hoe je andijvie kunt koken, zodat je het kunt gebruiken in je favoriete gerechten.

Ingredi├źnten:

– 1 pond andijvie
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper

Instructies:

1. Breng een grote pan met water aan de kook.

2. Voeg de andijvie toe aan het kokende water en kook het gedurende 5-7 minuten.

3. Giet de andijvie af en spoel het af met koud water.

4. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

5. Voeg de andijvie toe aan de pan en roerbak het gedurende 5-7 minuten.

6. Breng op smaak met zout en peper.

7. Serveer warm.

Andijvie koken

Geef een antwoord

Schuiven naar boven