Allerhande

Allerhande is een heerlijk gerecht dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. Het is een combinatie van verschillende ingrediënten, waaronder vlees, groenten, aardappelen en kruiden. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke allerhande kunt maken.

Ingrediënten:

– 500 gram rundergehakt
– 2 uien, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 2 wortels, in blokjes
– 2 stengels bleekselderij, in blokjes
– 2 aardappelen, in blokjes
– 2 eetlepels tomatenpuree
– 1 eetlepel paprikapoeder
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 2 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg het gehakt toe. Bak het gehakt rul en voeg de ui, knoflook, wortel, bleekselderij, aardappel en tomatenpuree toe. Bak alles samen voor ongeveer 5 minuten.

3. Voeg de kruiden toe en roer alles goed door elkaar. Laat het geheel nog 5 minuten bakken.

4. Verdeel het gehaktmengsel over een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak de allerhande in ongeveer 25 minuten gaar.

5. Serveer de allerhande met een frisse salade. Eet smakelijk!

Allerhande

Geef een reactie

Schuiven naar boven