Alfredo pasta

Alfredo pasta is een heerlijke, romige pasta die een perfecte maaltijd maakt. Het is eenvoudig te maken en heeft een heerlijke smaak. Met deze recept kun je een heerlijke alfredo pasta maken die je hele gezin zal waarderen.

Ingrediënten:

– 500 gram fettuccine
– 2 kopjes geraspte Parmezaanse kaas
– 1/2 kopje boter
– 2 kopjes room
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Breng een grote pan met water aan de kook en voeg de fettuccine toe. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak deze 1 minuut.

3. Voeg de room toe en breng aan de kook. Laat het mengsel 5 minuten koken.

4. Voeg de Parmezaanse kaas toe en roer totdat de kaas is gesmolten.

5. Voeg de gekookte pasta toe en roer totdat de pasta is bedekt met de saus.

6. Breng op smaak met zout en peper.

7. Serveer de alfredo pasta direct.

Alfredo pasta

Geef een reactie

Schuiven naar boven