Abrikozen

Abrikozen zijn een heerlijke, zoete vrucht die een geweldige toevoeging is aan veel gerechten. In dit recept worden abrikozen gebruikt om een heerlijke, zoete saus te maken die perfect is voor het serveren met kip, varkensvlees of vis. De saus is eenvoudig te maken en heeft een heerlijke, zoete smaak. Dit recept is een geweldige manier om abrikozen te gebruiken en een heerlijke maaltijd te maken.

Ingrediënten:

– 2 kopjes abrikozen, gehalveerd en ontpit
– 1/4 kopje suiker
– 1/4 kopje witte wijn
– 1/4 kopje citroensap
– 1/4 kopje boter
– 1 theelepel kaneel
– 1 theelepel vanille-extract

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden.

2. Leg de abrikozen in een ovenschaal en bestrooi met de suiker.

3. Giet de witte wijn, citroensap en boter over de abrikozen.

4. Bestrooi met kaneel en vanille-extract.

5. Bak de abrikozen in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat ze gaar zijn.

6. Serveer de abrikozen met kip, varkensvlees of vis. Geniet ervan!

Abrikozen

Geef een reactie

Schuiven naar boven