Aardappelen

Aardappelen zijn een veelzijdig ingrediënt dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke aardappelgerecht kunt maken met een paar eenvoudige ingrediënten. We gebruiken aardappelen, uien, knoflook, kruiden en wat olijfolie om een smaakvolle maaltijd te creëren. Deze aardappelgerecht is een geweldige optie voor een snelle lunch of een gezonde avondmaaltijd.

Recept voor aardappelen met uien en knoflook

Ingrediënten:

– 4 grote aardappelen, geschild en in blokjes gesneden
– 1 ui, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, gehakt
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 2 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de aardappelblokjes op een bakplaat en besprenkel met olijfolie.

3. Voeg de ui, knoflook, komijnpoeder, paprikapoeder en zout toe en meng alles goed.

4. Bak de aardappelen in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat ze gaar zijn.

5. Serveer de aardappelen warm met wat extra olijfolie.

Aardappelen

Geef een reactie

Schuiven naar boven