Zoete kool

Zoete kool is een heerlijk en gezond gerecht dat je op veel manieren kunt bereiden. Het is een geweldige manier om je dagelijkse portie groenten binnen te krijgen. In dit recept wordt zoete kool gebakken met knoflook, ui en paprika. Het resultaat is een smaakvolle, knapperige groente die een perfecte aanvulling is op elke maaltijd.

Ingrediënten:

– 1 kop zoete kool, in dunne plakjes gesneden
– 1 ui, in dunne plakjes gesneden
– 1 rode paprika, in dunne plakjes gesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verdeel de zoete kool, ui, paprika en knoflook over een bakplaat.

3. Giet de olijfolie over de groenten en meng goed.

4. Bestrooi met zout en peper.

5. Bak de groenten in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze knapperig en goudbruin zijn.

6. Serveer warm.

Zoete kool

Geef een reactie

Schuiven naar boven