Zoete aardappelblokjes

Zoete aardappelblokjes zijn een heerlijke en gezonde manier om je maaltijd te verrijken. Ze zijn makkelijk te bereiden en kunnen worden geserveerd als bijgerecht of als hoofdgerecht. In dit recept worden de zoete aardappelblokjes gebakken in olijfolie en kruiden met knoflook, paprikapoeder, komijn en zout. De zoete aardappelblokjes zijn heerlijk als bijgerecht bij een barbecue of als hoofdgerecht met een salade.

Ingrediënten:

– 2 zoete aardappels, geschild en in blokjes gesneden
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 teentje knoflook, fijngehakt
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijn
– Zout naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de zoete aardappelblokjes op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie.

3. Bestrooi met de knoflook, paprikapoeder, komijn en zout.

4. Roer alles goed door elkaar en zorg ervoor dat de zoete aardappelblokjes goed bedekt zijn met de kruiden.

5. Bak de zoete aardappelblokjes in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze gaar zijn.

6. Serveer de zoete aardappelblokjes warm als bijgerecht of als hoofdgerecht met een salade.

Zoete aardappelblokjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven