Zoete aardappel blokjes

Heerlijke zoete aardappel blokjes zijn een geweldige manier om je maaltijd een extra smaak te geven. Ze zijn makkelijk te maken en kunnen worden geserveerd als een bijgerecht of als een hoofdgerecht. Deze zoete aardappel blokjes zijn gebakken in olijfolie en kruiden met knoflook, paprika, zout en peper. Ze zijn een perfecte aanvulling op een salade of een ander gerecht.

Ingrediënten:

– 2 zoete aardappels, geschild en in blokjes gesneden
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 teentje knoflook, gehakt
– 1 theelepel paprika
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de zoete aardappel blokjes op een bakplaat en besprenkel met olijfolie.

3. Bestrooi met knoflook, paprika, zout en peper.

4. Bak de zoete aardappel blokjes in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze gaar zijn.

5. Serveer de zoete aardappel blokjes warm als bijgerecht of als hoofdgerecht.

Zoete aardappel blokjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven