Tulband chocolade

Tulband chocolade is een heerlijke traktatie die je gemakkelijk thuis kunt maken. Deze tulband is luchtig, smeuïg en heerlijk chocolade. Met deze simpele stappen kun je deze tulband chocolade in een mum van tijd maken.

Ingrediënten:

– 200 gram bloem
– 2 theelepels bakpoeder
– 50 gram cacaopoeder
– 150 gram suiker
– 2 eieren
– 125 ml melk
– 125 ml zonnebloemolie
– 1 theelepel vanille extract

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Meng de bloem, bakpoeder, cacaopoeder en suiker in een kom.

3. Voeg de eieren, melk, zonnebloemolie en vanille extract toe en mix tot een glad beslag.

4. Vet een tulbandvorm in met boter en giet het beslag erin.

5. Bak de tulband in de oven gedurende 25-30 minuten.

6. Laat de tulband afkoelen en bestrijk de bovenkant met poedersuiker.

7. Serveer de tulband chocolade en geniet ervan!

Tulband chocolade

Geef een reactie

Schuiven naar boven