Zeewolffilet

Zeewolf is een heerlijke vis die vaak wordt gebruikt in de Franse keuken. Het is een zacht, sappig vlees dat een milde smaak heeft. In dit recept wordt de zeewolf gebakken met een kruidige korst en geserveerd met een frisse salade. Het is een eenvoudig en smakelijk gerecht dat perfect is voor een weekdagmaaltijd.

Ingrediënten:

– 4 zeewolffilets
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper
– 1/4 kopje paneermeel

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de zeewolffilets op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de knoflookpoeder, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper in een kom.

4. Strooi het mengsel over de filets en druk het lichtjes aan.

5. Bestrooi de filets met paneermeel.

6. Bak de filets in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze gaar zijn.

7. Serveer de zeewolffilets met een frisse salade.

Zeewolffilet

Geef een reactie

Schuiven naar boven