Zeewolf met spinazie

Deze heerlijke zeewolf met spinazie is een perfecte maaltijd voor een gezellige avond. Het is een eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd klaar hebt. De combinatie van de smaken van de zeewolf en de spinazie maken dit gerecht heerlijk. Je kunt het serveren met een salade of een stukje brood. Geniet ervan!

Ingrediënten:

– 2 zeewolvenfilets
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 200 gram spinazie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel tijm
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn.

3. Voeg de spinazie toe en bak deze tot de spinazie geslonken is.

4. Voeg het citroensap, tijm, zout en peper toe en roer goed door.

5. Leg de zeewolvenfilets in een ovenschaal en giet de spinaziemengeling erover.

6. Bak de zeewolf in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

7. Serveer de zeewolf met spinazie met een salade of een stukje brood.

Zeewolf met spinazie

Geef een reactie

Schuiven naar boven