Zeebaarsfilet met venkel

Zeebaarsfilet met venkel is een heerlijk en gezond gerecht dat je in een handomdraai kunt bereiden. Het is een perfecte combinatie van de zachte smaak van de zeebaars en de anijsachtige smaak van de venkel. Deze combinatie maakt het een heerlijke maaltijd die je gemakkelijk kunt bereiden. Hieronder volgt het recept.

Ingrediënten:

– 2 zeebaarsfilets
– 1 venkelknol
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 1 theelepel gedroogde tijm
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel knoflookpoeder

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Schil de venkelknol en snijd deze in dunne plakjes.

3. Leg de zeebaarsfilets in een ovenschaal en bestrijk deze met de olijfolie.

4. Bestrooi de zeebaarsfilets met het zout, peper, tijm, oregano en knoflookpoeder.

5. Leg de plakjes venkel rondom de zeebaarsfilets in de ovenschaal.

6. Bak de zeebaarsfilets met venkel in de oven gedurende 20 minuten.

7. Serveer de zeebaarsfilets met venkel met een salade of een andere bijgerecht naar keuze.

Zeebaarsfilet met venkel

Geef een reactie

Schuiven naar boven