Zalm tagliatelle

Zalm Tagliatelle is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd op tafel kunt zetten. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond, omdat het zo snel en gemakkelijk te bereiden is. De zalm en de tagliatelle worden gecombineerd met een heerlijke saus van knoflook, citroen en peterselie, waardoor het een heerlijke maaltijd wordt. Hier volgt het recept voor Zalm Tagliatelle.

Ingrediënten:

– 300 gram tagliatelle
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 citroen, geperst
– 200 gram gerookte zalm, in stukjes
– 2 eetlepels peterselie, fijngehakt
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak deze 1 minuut.

3. Voeg de citroensap, de zalm en de peterselie toe en bak nog 1 minuut.

4. Voeg de gekookte tagliatelle toe en roer alles goed door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.

5. Serveer de Zalm Tagliatelle direct.

Zalm tagliatelle

Geef een reactie

Schuiven naar boven