Zalm pasta

Zalm pasta is een heerlijk en gezond gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond, omdat het snel en gemakkelijk te bereiden is. De zalm en de pasta worden gecombineerd met een heerlijke saus van knoflook, citroen en kruiden, waardoor het een smaakvolle maaltijd wordt. Hieronder volgt het recept voor zalm pasta.

Ingrediënten:

– 250 gram pasta

– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 citroen, geperst
– 200 gram gerookte zalm
– 1 eetlepel verse dille, fijngehakt
– 1 eetlepel verse peterselie, fijngehakt
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook 1 minuut.

3. Voeg de citroensap toe en roer goed.

4. Voeg de gerookte zalm toe en bak nog 2 minuten.

5. Voeg de gekookte pasta toe en roer goed.

6. Voeg de dille en peterselie toe en roer goed.

7. Breng op smaak met zout en peper.

8. Serveer de zalm pasta direct.

Zalm pasta

Geef een reactie

Schuiven naar boven