Zalm op huid

Zalm op de huid is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd op tafel kunt zetten. Het is een perfecte manier om de smaak van zalm te benadrukken, terwijl je tegelijkertijd een knapperig korstje krijgt. In dit recept gebruiken we een kruidenmengsel om de zalm extra smaak te geven.

Ingrediënten:

– 4 zalmfilets met huid

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

– 1 theelepel knoflookpoeder

– 1 theelepel gedroogde oregano

– 1 theelepel gedroogde tijm

– 1 theelepel gedroogde basilicum

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de zalmfilets op een bakplaat met bakpapier.

3. Meng de olijfolie, zout, peper, knoflookpoeder, oregano, tijm en basilicum in een kom.

4. Bestrijk de zalmfilets met het kruidenmengsel.

5. Bak de zalm in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de zalm gaar is.

6. Serveer de zalm met een frisse salade of groenten.

Eet smakelijk!

Zalm op huid

Geef een reactie

Schuiven naar boven