Zalm in bladerdeeg

Zalm in bladerdeeg is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd op tafel kunt zetten. Het is een perfecte combinatie van de zachte smaak van zalm en de knapperige bladerdeeg. Deze versie is gevuld met een heerlijke mix van kruiden, knoflook en citroen.

Ingrediënten:

– 2 zalmfilets
– 2 plakjes bladerdeeg
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat.

3. Meng de olijfolie, citroensap, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper in een kom.

4. Leg de zalmfilets op de bladerdeeg en bestrijk ze met de olie-kruidenmix.

5. Bak de zalm in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de zalm gaar is.

6. Serveer de zalm in bladerdeeg met een salade of aardappelpuree.

Zalm in bladerdeeg

Geef een reactie

Schuiven naar boven