Wraps gehakt mexicaans

Mexicaanse wraps met gehakt zijn een heerlijke en gemakkelijke manier om een smakelijke maaltijd te maken. Deze wraps zijn gevuld met gehakt, kruiden, uien, paprika’s en kaas. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond.

Ingrediënten:

– 500 gram gehakt
– 1 ui, fijngehakt
– 1 rode paprika, in blokjes
– 1 gele paprika, in blokjes
– 1 eetlepel komijnpoeder
– 1 eetlepel paprikapoeder
– 1 eetlepel knoflookpoeder
– 1 theelepel chilipoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 1 blik tomatenpuree
– 4 wraps
– 200 gram geraspte kaas

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Bak het gehakt in een grote koekenpan en voeg de ui, paprika’s, komijnpoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder, chilipoeder, zout en peper toe. Bak het gehakt tot het gaar is.

3. Voeg de tomatenpuree toe en roer goed door. Laat het geheel 5 minuten zachtjes koken.

4. Verdeel het gehaktmengsel over de wraps en bestrooi met de geraspte kaas.

5. Rol de wraps op en leg ze in een ovenschaal.

6. Bak de wraps in de oven gedurende 15 minuten.

7. Serveer de wraps met een salade of guacamole.

Wraps gehakt mexicaans

Geef een reactie

Schuiven naar boven