Wraps gehakt kidneybonen

Wraps gehakt kidneybonen zijn een heerlijke en gezonde maaltijd die je in een handomdraai kunt maken. Het is een perfecte combinatie van smaken en texturen, waardoor het een geweldige optie is voor een snelle lunch of avondmaaltijd. De wraps zijn gevuld met gehakt, kidneybonen, uien, paprika’s, knoflook en kruiden. Deze ingrediënten worden gebakken in een pan en vervolgens gevuld in wraps. Serveer de wraps met een frisse salade of guacamole voor een heerlijke maaltijd.

Recept voor wraps gehakt kidneybonen:

Ingrediënten:

– 500 gram gehakt
– 1 blik kidneybonen, uitgelekt
– 1 ui, fijngesneden
– 1 rode paprika, in blokjes
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel cayennepeper
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 8 wraps

Bereidingswijze:

1. Verwarm een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt rul.

2. Voeg de ui, paprika, knoflook, paprikapoeder, komijnpoeder, oregano, cayennepeper, zout en peper toe en bak alles nog een paar minuten mee.

3. Voeg de kidneybonen toe en bak alles nog een paar minuten mee.

4. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.

5. Verdeel het gehaktmengsel over de warme wraps en vouw de wraps dicht.

6. Serveer de wraps met een frisse salade of guacamole.

Wraps gehakt kidneybonen

Geef een reactie

Schuiven naar boven