Wentelteefjes

Wentelteefjes zijn een heerlijk ontbijt of tussendoortje. Ze zijn makkelijk te maken en kunnen worden gevuld met allerlei verschillende ingrediënten. In dit recept gebruiken we boter, suiker, kaneel en brood om de wentelteefjes te maken. Deze wentelteefjes zijn heerlijk zoet en kruidig en zullen iedereen verrassen.

Ingrediënten:

– 4 sneetjes wit brood
– 2 eetlepels boter
– 2 eetlepels suiker
– 1 theelepel kaneel

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Smelt de boter in een kleine kom.

3. Meng de suiker en kaneel in een andere kom.

4. Dip elk sneetje brood in de gesmolten boter en leg het vervolgens in de kom met suiker en kaneel.

5. Leg de wentelteefjes in een ovenschaal en bak ze in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat ze goudbruin zijn.

6. Serveer de wentelteefjes warm met een bolletje ijs of een lekkere kop koffie. Geniet ervan!

Wentelteefjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven