Wentelteefje

Wentelteefjes zijn een heerlijk ontbijt of snack dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een klassiek recept dat bestaat uit gesneden brood dat in een mengsel van eieren, melk, suiker en kaneel is gedrenkt. Het brood wordt vervolgens gebakken in een pan met boter of olie. Het resultaat is een heerlijk, knapperig en zoet gebakken brood dat je kunt serveren met poedersuiker, honing of jam. Hieronder volgt het recept voor wentelteefjes.

Ingrediënten:

– 4 sneetjes wit brood
– 2 eieren
– 1/2 kopje melk
– 2 eetlepels suiker
– 1 theelepel kaneel
– Boter of olie

Bereidingswijze:

1. Klop de eieren, melk, suiker en kaneel in een kom tot een glad mengsel.

2. Leg de sneetjes brood in het mengsel en laat het een paar minuten weken.

3. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur en voeg boter of olie toe.

4. Bak de wentelteefjes aan beide kanten goudbruin.

5. Serveer de wentelteefjes warm met poedersuiker, honing of jam.

Wentelteefje

Geef een reactie

Schuiven naar boven