Warm gerookte forel

Warm gerookte forel is een heerlijk, smaakvol gerecht dat eenvoudig te bereiden is. Het is een perfecte maaltijd voor een speciale gelegenheid of gewoon als een lekkere snack. De forel wordt gerookt met een combinatie van kruiden en specerijen, waardoor het een heerlijke smaak krijgt. Hieronder volgt een recept voor warm gerookte forel.

Ingrediënten:

– 1 forel
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel korianderpoeder
– 1 theelepel gedroogde oregano

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de forel op een bakplaat en bestrijk deze met de olijfolie.

3. Meng alle kruiden en specerijen in een kom en strooi deze over de forel.

4. Bak de forel in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

5. Serveer de warm gerookte forel met een salade of aardappelpuree.

Eet smakelijk!

Warm gerookte forel

Geef een reactie

Schuiven naar boven