Wafels zelfrijzend bakmeel

Wafels zijn een heerlijk zoet gebak dat iedereen kan maken met behulp van zelfrijzend bakmeel. In dit recept gebruiken we zelfrijzend bakmeel om de wafels te maken. We voegen ook wat suiker toe voor een extra zoete smaak. De ingrediënten zijn eenvoudig en het is een snel en eenvoudig recept om te maken. Met dit recept kun je in een mum van tijd heerlijke wafels maken.

Ingrediënten:

– 2 kopjes zelfrijzend bakmeel

– 2 eetlepels suiker

– 2 eieren

– 1 kopje melk

– 1/4 kopje boter, gesmolten

– 1 theelepel vanille-extract

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

2. Meng in een grote kom het zelfrijzend bakmeel en de suiker.

3. Voeg de eieren, melk, gesmolten boter en vanille-extract toe en meng tot een glad beslag.

4. Vet een wafelijzer in met wat boter of olie.

5. Verwarm het wafelijzer en giet een kleine hoeveelheid beslag in het midden van het ijzer.

6. Bak de wafels aan beide kanten goudbruin.

7. Serveer de wafels warm met poedersuiker, stroop of andere toppings naar keuze.

Wafels zelfrijzend bakmeel

Geef een reactie

Schuiven naar boven