Voor zalm

Zalm is een heerlijk en gezond gerecht dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept wordt de zalm gebakken in de oven met een lekkere kruidige korst. Het is een eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd op tafel kunt zetten.

Ingrediënten:

– 4 zalmfilets
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de zalmfilets op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie.

3. Meng de knoflookpoeder, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper in een kom en strooi het mengsel over de zalmfilets.

4. Bak de zalm in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de zalm gaar is.

5. Serveer de zalm met een salade of groenten naar keuze.

Voor zalm

Geef een reactie

Schuiven naar boven