Voor koolrabi

Koolrabi is een heerlijke groente die vaak wordt vergeten. Het is een kruising tussen een kool en een radijs en heeft een licht zoete smaak. Het is een veelzijdige groente die je op verschillende manieren kunt bereiden. Hieronder volgt een recept voor koolrabi met knoflook en kruiden.

Ingredi├źnten:

– 2 koolrabi, geschild en in blokjes gesneden

– 2 teentjes knoflook, fijngehakt

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel komijnpoeder

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel zout

– 1/2 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de koolrabi blokjes in een ovenschaal.

3. Voeg de knoflook, olijfolie, komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper toe en meng alles goed.

4. Zet de ovenschaal in de oven en bak de koolrabi gedurende 20-25 minuten, of totdat de koolrabi gaar is.

5. Serveer de koolrabi warm.

Voor koolrabi

Geef een reactie

Schuiven naar boven