Voor gevulde eieren

Gevulde eieren zijn een heerlijke snack die je gemakkelijk thuis kunt maken. Ze zijn lekker als tussendoortje, maar ook als bijgerecht of als een leuke toevoeging aan een brunch. Met deze recept kun je eenvoudig gevulde eieren maken met een lekkere vulling van mayonaise, mosterd en kruiden.

Ingrediënten:

– 6 eieren
– 2 eetlepels mayonaise
– 1 eetlepel mosterd
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel uienpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Instructies:

1. Kook de eieren in een pan met kokend water gedurende 10 minuten.

2. Haal de eieren uit het water en laat ze afkoelen.

3. Pel de eieren en snijd ze doormidden.

4. Verwijder het eigeel en doe het in een kom.

5. Voeg de mayonaise, mosterd, paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, zout en peper toe aan het eigeel en meng alles goed.

6. Vul de eierhelften met de vulling.

7. Serveer de gevulde eieren direct.

Voor gevulde eieren

Geef een reactie

Schuiven naar boven