Voor bami

Bami is een heerlijke Aziatische maaltijd die je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een combinatie van verschillende smaken en texturen, waaronder krokante groenten, knapperige noodles en een heerlijke saus. In dit recept leer je hoe je een heerlijke bami kunt maken met een paar eenvoudige ingrediënten.

Ingrediënten:

– 200 gram bami noodles
– 2 eetlepels olie
– 1 ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 1 rode paprika, in dunne reepjes
– 1 wortel, in dunne plakjes
– 1 eetlepel sojasaus
– 1 eetlepel sesamolie
– 1 eetlepel rijstazijn
– 1 eetlepel suiker
– 1 eetlepel gedroogde chilipepers

Bereidingswijze:

1. Kook de bami noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olie in een wok of grote koekenpan. Voeg de ui, knoflook, paprika en wortel toe en bak de groenten ongeveer 5 minuten.

3. Voeg de sojasaus, sesamolie, rijstazijn, suiker en gedroogde chilipepers toe en roer goed.

4. Voeg de gekookte noodles toe en roer alles goed door elkaar. Laat de bami nog een paar minuten bakken.

5. Serveer de bami met extra sojasaus en sesamolie. Eet smakelijk!

Voor bami

Geef een reactie

Schuiven naar boven