Volkoren noodles

Volkoren noodles zijn een heerlijke en gezonde manier om je maaltijd te verrijken. Ze zijn gemaakt van volkorenmeel, wat betekent dat ze veel vezels, vitamines en mineralen bevatten. In dit recept maken we een heerlijke volkoren noodles met een lekkere saus. Het is een eenvoudig en snel te bereiden maaltijd die je hele gezin zal smaken.

Ingrediënten:

– 200 gram volkoren noodles
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 ui, fijngehakt
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 rode paprika, in blokjes
– 200 gram kastanjechampignons, in plakjes
– 1 eetlepel gedroogde oregano
– 1 eetlepel gedroogde basilicum
– 1 blikje tomatenpuree
– 200 ml groentebouillon
– 1 eetlepel tomatenketchup
– 1 eetlepel Worcestershire saus
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de volkoren noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook aan.

3. Voeg de paprika, champignons, oregano en basilicum toe en bak nog een paar minuten mee.

4. Voeg de tomatenpuree, groentebouillon, tomatenketchup en Worcestershire saus toe en breng aan de kook.

5. Laat de saus zachtjes pruttelen totdat de groenten gaar zijn.

6. Voeg de gekookte noodles toe en roer alles goed door elkaar.

7. Breng op smaak met zout en peper.

8. Serveer de volkoren noodles met de saus.

Eet smakelijk!

Volkoren noodles

Geef een reactie

Schuiven naar boven