Vleestomaten

Vleestomaten zijn een heerlijke manier om een smakelijke maaltijd te bereiden. Ze zijn gemakkelijk te bereiden en kunnen worden geserveerd als een hoofdgerecht of als een bijgerecht. In dit recept worden vleestomaten gebakken met knoflook, ui, paprika en kruiden. Het resultaat is een heerlijke, smaakvolle maaltijd die iedereen zal waarderen.

Ingrediënten:

– 4 grote vleestomaten

– 2 teentjes knoflook, gehakt

– 1 ui, gehakt

– 1 rode paprika, in blokjes

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel oregano

– 1 theelepel basilicum

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

– 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Snijd de vleestomaten in plakjes van ongeveer 1 cm dik.

3. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook, ui en paprika toe. Bak de groenten gedurende 5 minuten.

4. Voeg de oregano, basilicum, zout en peper toe en bak nog een paar minuten.

5. Leg de plakjes vleestomaten in een ovenschaal en giet de groenten erover.

6. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en zet de schaal in de oven.

7. Bak de vleestomaten gedurende 20 minuten.

8. Serveer de vleestomaten warm.

Vleestomaten

Geef een reactie

Schuiven naar boven