Dadel

Dadel met kokos is een heerlijk, gezond en eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. De zoete smaak van de dadels wordt versterkt door de kokos en het is een perfecte snack of toetje. Het is ook een geweldige manier om je dagelijkse portie fruit te verhogen. Dit recept is veganistisch, glutenvrij en suikervrij.

Ingrediënten:

– 12 dadels, ontpit
– 2 eetlepels kokosolie
– 2 eetlepels kokosrasp
– 1 theelepel kaneel
– 1 theelepel vanille-extract

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Leg de dadels op een bakplaat en besprenkel met de kokosolie.

3. Rooster de dadels in de oven gedurende 10-15 minuten.

4. Haal de dadels uit de oven en laat afkoelen.

5. Meng de kokosrasp, kaneel en vanille-extract in een kom.

6. Voeg de afgekoelde dadels toe en meng goed.

7. Serveer de dadels met kokos als snack of toetje.

Dadel

Geef een reactie

Schuiven naar boven