Visburgers

Visburgers zijn een heerlijke manier om vis te eten. Ze zijn gemakkelijk te maken en kunnen worden geserveerd als een hoofdgerecht of als een snack. In dit recept worden visburgers gemaakt met verse vis, eieren, paneermeel en kruiden. De visburgers worden gebakken in de oven of in een koekenpan. Serveer de visburgers met een salade, frietjes of een andere bijgerecht naar keuze. Geniet van deze heerlijke visburgers!

Ingrediënten:

– 500 gram verse visfilet, in stukjes gesneden
– 2 eieren
– 2 eetlepels paneermeel
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 2 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Doe de visfilet in een kom en voeg de eieren, paneermeel, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper toe. Meng alles goed door elkaar.

3. Verdeel het vismengsel in 8 gelijke porties en vorm er 8 burgers van.

4. Verwarm de olijfolie in een ovenschaal en leg de visburgers erin.

5. Bak de visburgers in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze gaar zijn.

6. Serveer de visburgers met een salade, frietjes of een andere bijgerecht naar keuze.

Visburgers

Geef een reactie

Schuiven naar boven