Vis pasta

Vis pasta is een heerlijke maaltijd die je in een handomdraai kunt maken. Het is een perfecte combinatie van smaken en texturen, waardoor het een geweldige maaltijd is voor zowel volwassenen als kinderen. In dit recept gebruiken we verse vis, pasta, knoflook, olijfolie en een paar kruiden om een heerlijke maaltijd te maken.

Ingrediënten:

– 500 gram pasta

– 500 gram verse vis (bijvoorbeeld zalm of kabeljauw)

– 2 teentjes knoflook, geperst

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel oregano

– 1 theelepel basilicum

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

– 2 eetlepels citroensap

– 2 eetlepels peterselie, fijngehakt

Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

3. Voeg de knoflook toe en bak deze 1 minuut.

4. Voeg de vis toe en bak deze 3-4 minuten.

5. Voeg de oregano, basilicum, zout en peper toe en roer goed.

6. Voeg de pasta toe en roer goed.

7. Voeg de citroensap en peterselie toe en roer goed.

8. Laat de pasta nog 2-3 minuten koken.

9. Serveer de pasta meteen.

Eet smakelijk!

Vis pasta

Geef een reactie

Schuiven naar boven