Vis ovenschotel

Vis ovenschotel is een heerlijk en gezond gerecht dat je gemakkelijk kunt maken. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond, omdat het zo snel en eenvoudig te bereiden is. Deze ovenschotel is gevuld met verse vis, groenten en een heerlijke saus. Het is een heerlijke maaltijd die je hele gezin zal waarderen. Hier volgt het recept.

Ingrediënten:

– 500 gram visfilet (bijvoorbeeld kabeljauw, zalm of tilapia)

– 2 uien, gesnipperd

– 2 teentjes knoflook, geperst

– 2 paprika’s, in blokjes

– 2 tomaten, in blokjes

– 2 eetlepels olijfolie

– 2 eetlepels citroensap

– 2 eetlepels verse kruiden (bijvoorbeeld oregano, basilicum of peterselie)

– 1 eetlepel mosterd

– 1 eetlepel honing

– 1 eetlepel Worcestersaus

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de visfilets in een ovenschaal.

3. Verdeel de ui, knoflook, paprika, tomaten en olijfolie over de vis.

4. Meng de citroensap, kruiden, mosterd, honing en Worcestersaus in een kom en giet het over de vis.

5. Breng op smaak met zout en peper.

6. Bak de vis in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de vis gaar is.

7. Serveer de vis ovenschotel met een frisse salade.

Eet smakelijk!

Vis ovenschotel

Geef een reactie

Schuiven naar boven