Het is tijd om de barbecue aan te steken en de vis te grillen! Vis op de barbecue is een heerlijke manier om de zomerse avonden door te brengen. Deze vis op de barbecue is een eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Het is een perfecte manier om de smaak van de zomer te vangen.
Ingrediënten:
– 4 visfilets (zalm, kabeljauw, tilapia, etc.)
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels citroensap
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 1 eetlepel verse kruiden (bijvoorbeeld peterselie, oregano, basilicum, etc.)
Instructies:
1. Verwarm de barbecue op medium-hoog vuur.
2. Meng de olijfolie, citroensap, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper in een kom.
3. Leg de visfilets in de kom en laat ze 10 minuten marineren.
4. Leg de visfilets op de barbecue en laat ze 5-7 minuten aan elke kant garen.
5. Bestrooi de vis met de verse kruiden en serveer.
Geniet van deze heerlijke vis op de barbecue!