Verse rode kool

In dit recept maak je een heerlijke verse rode kool. De rode kool wordt gekookt met een paar eenvoudige ingrediënten, waardoor het een heerlijke, smaakvolle maaltijd wordt. Het is een gezonde en voedzame maaltijd die je gemakkelijk kunt maken.

Ingrediënten:

– 1 grote rode kool, in dunne plakjes gesneden
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 ui, fijngehakt
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur.

2. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui glazig is.

3. Voeg de kool toe en bak nog een paar minuten.

4. Voeg de komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper toe en roer goed om.

5. Voeg een klein beetje water toe en laat de kool ongeveer 10 minuten zachtjes koken.

6. Breng op smaak met zout en peper en serveer.

Verse rode kool

Geef een reactie

Schuiven naar boven