Vegan pasta

Vegan pasta is een heerlijke maaltijd die je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een gezonde en smakelijke optie voor iedereen die veganistisch eet. In dit recept gebruiken we een combinatie van verse groenten, kruiden en een heerlijke saus om een smakelijke vegan pasta te maken.

Ingrediënten:

– 250 gram volkoren pasta

– 2 teentjes knoflook, geperst

– 1 ui, gesnipperd

– 1 rode paprika, in blokjes

– 1 courgette, in plakjes

– 1 blikje tomatenblokjes

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel oregano

– 1 theelepel basilicum

– 1 theelepel paprikapoeder

– Zout en peper naar smaak

– 2 eetlepels vegan kaas

Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook, ui, paprika en courgette toe. Bak de groenten op middelhoog vuur gedurende 5 minuten.

3. Voeg de tomatenblokjes, oregano, basilicum, paprikapoeder, zout en peper toe en roer goed door. Laat het geheel nog 5 minuten bakken.

4. Voeg de gekookte pasta toe en roer goed door.

5. Verdeel de pasta over 4 borden en bestrooi met de vegan kaas.

6. Serveer de vegan pasta direct.

Vegan pasta

Geef een reactie

Schuiven naar boven