Vegan gnocchi

Vegan gnocchi is een heerlijke, plantaardige maaltijd die je gemakkelijk thuis kunt maken. Deze veganistische versie van de klassieke Italiaanse pasta is gemaakt met een combinatie van bloem, zout en plantaardige olie. Het resultaat is een luchtige, smaakvolle gnocchi die je kunt serveren met je favoriete saus. In dit recept laten we je zien hoe je vegan gnocchi kunt maken met een paar eenvoudige ingrediënten.

Ingrediënten:

– 2 kopjes bloem
– 1/2 theelepel zout
– 2 eetlepels plantaardige olie
– 1/2 kopje warm water

Instructies:

1. Meng de bloem en het zout in een kom.

2. Voeg de plantaardige olie toe en meng het geheel goed.

3. Voeg het warm water toe en kneed het deeg tot een soepel deeg.

4. Rol het deeg uit tot een dunne lap.

5. Snijd het deeg in kleine stukjes.

6. Kook de gnocchi in kokend water gedurende 3-4 minuten.

7. Serveer de gnocchi met je favoriete saus.

Vegan gnocchi

Geef een reactie

Schuiven naar boven