Varkensschnitzel

Varkensschnitzel is een heerlijk gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een klassieker die je met verschillende ingrediënten kunt variëren. In dit recept gebruiken we een klassieke combinatie van ingrediënten om een heerlijke varkensschnitzel te maken.

Ingrediënten:

– 4 varkensschnitzels
– 2 eieren
– 2 eetlepels bloem
– 2 eetlepels paneermeel
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– Olijfolie

Bereidingswijze:

1. Begin met het klaarmaken van de varkensschnitzels. Klop de eieren in een kom en voeg de bloem, paneermeel, paprikapoeder, knoflookpoeder, zout en peper toe. Meng alles goed door elkaar.

2. Leg de varkensschnitzels in het eimengsel en laat ze een paar minuten marineren.

3. Verwarm een koekenpan met wat olijfolie en bak de varkensschnitzels aan beide kanten goudbruin.

4. Serveer de varkensschnitzels met een salade of aardappelpuree.

Eet smakelijk!

Varkensschnitzel

Geef een reactie

Schuiven naar boven