Varkensprocureur

Varkensprocureur is een heerlijk gerecht dat veel mensen graag eten. Het is een klassieker die al generaties lang wordt geserveerd. Het is een eenvoudig gerecht dat gemakkelijk te maken is en dat een heerlijke smaak heeft. Het is een gerecht dat je met je hele gezin kunt delen. Hieronder volgt een recept voor varkensprocureur.

Ingrediënten:

– 500 gram varkensprocureur
– 2 uien, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel paprikapoeder
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper
– 1/2 kopje witte wijn
– 1/2 kopje kippenbouillon

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een grote ovenschaal. Voeg de uien en knoflook toe en bak tot de uien zacht zijn.

3. Voeg de varkensprocureur toe en bak tot het vlees lichtbruin is.

4. Voeg de paprikapoeder, tijm, oregano, zout en peper toe en roer goed.

5. Voeg de witte wijn en kippenbouillon toe en roer goed.

6. Breng het geheel aan de kook en laat het 10 minuten zachtjes koken.

7. Zet de ovenschaal in de oven en bak het gerecht gedurende 30 minuten.

8. Serveer de varkensprocureur met aardappelpuree of rijst.

Varkensprocureur

Geef een reactie

Schuiven naar boven