Varkenshaas puntjes

Varkenshaas puntjes is een heerlijk gerecht dat je in een handomdraai kunt bereiden. Het is een lekkere combinatie van varkenshaas, ui, knoflook, paprika en tomaten. Het is een eenvoudig gerecht dat je met weinig ingrediënten kunt maken. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke dag. Hieronder volgt het recept voor varkenshaas puntjes.

Ingrediënten:

– 500 gram varkenshaas, in blokjes gesneden
– 1 ui, fijngehakt
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 rode paprika, in blokjes gesneden
– 2 tomaten, in blokjes gesneden
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel oregano
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de ui, knoflook, paprika en tomaten toe en bak deze ongeveer 5 minuten.

3. Voeg de varkenshaas toe en bak deze ongeveer 5 minuten.

4. Voeg de paprikapoeder, oregano, zout en peper toe en roer alles goed door.

5. Laat het gerecht nog 5 minuten koken en serveer het warm.

Eet smakelijk!

Varkenshaas puntjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven