Varkens filet

Varkensfilet is een heerlijk stuk vlees dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept wordt de varkensfilet gebakken in een heerlijke combinatie van knoflook, citroen, olijfolie en kruiden. Het resultaat is een sappig stuk vlees met een heerlijke smaak.

Ingrediënten:

– 2 varkensfilets
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde tijm
– 1 theelepel gedroogde rozemarijn
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de varkensfilets in een ovenschaal.

3. Meng de knoflook, olijfolie, citroensap, oregano, tijm, rozemarijn, zout en peper in een kom.

4. Giet het mengsel over de varkensfilets en masseer het goed in het vlees.

5. Bak de varkensfilets in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat het vlees gaar is.

6. Serveer de varkensfilets met een salade of aardappelen.

Varkens filet

Geef een reactie

Schuiven naar boven