Turks brood lunch

Turks brood lunch is een heerlijke, gezonde en voedzame maaltijd die je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een perfecte lunch voor als je op zoek bent naar iets dat je snel kunt maken en dat je ook nog eens lekker vindt. Het is een combinatie van verschillende ingrediënten, waaronder Turks brood, groenten, kaas en vlees. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke Turks brood lunch kunt maken.

Ingrediënten:

– 2 Turks brood
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 ui, gesnipperd
– 1 teentje knoflook, geperst
– 1 paprika, in blokjes
– 100 gram gerookte kip, in blokjes
– 100 gram geraspte kaas
– 1 eetlepel oregano
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Snijd het Turks brood in plakken en leg de plakken op een bakplaat. Bestrijk de plakken met de olijfolie.

3. Bak het Turks brood in de oven gedurende 10 minuten.

4. Verwarm intussen een koekenpan met wat olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook.

5. Voeg de paprika, kip en oregano toe en bak alles nog een paar minuten.

6. Verdeel het ui-kipmengsel over de plakken Turks brood.

7. Bestrooi de plakken met de geraspte kaas en zet de bakplaat nog een paar minuten in de oven totdat de kaas gesmolten is.

8. Breng op smaak met zout en peper.

9. Serveer de Turks brood lunch meteen.

Turks brood lunch

Geef een reactie

Schuiven naar boven