Tulband cake rudolf

Tulband cake Rudolf is een heerlijke, luchtige cake met een knapperige korst. Deze cake is gemaakt met een basis van bloem, suiker, boter, eieren en melk. Het is een heerlijke traktatie voor elke gelegenheid. Hieronder volgt het recept voor deze heerlijke cake.

Ingrediënten:

– 250 gram bloem

– 150 gram suiker

– 125 gram boter

– 2 eieren

– 250 ml melk

– 1 theelepel bakpoeder

– 1 theelepel vanille extract

– 1 theelepel kaneel

– 1 theelepel kardemom

– 1 theelepel nootmuskaat

– 1 theelepel zout

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Meng de bloem, suiker, bakpoeder, kaneel, kardemom, nootmuskaat en zout in een kom.

3. Voeg de boter toe en kneed het deeg met je handen tot een glad deeg.

4. Voeg de eieren, melk en vanille extract toe en kneed het deeg nogmaals.

5. Vet een tulbandvorm in met boter en bestuif deze met bloem.

6. Verdeel het deeg over de vorm en bak de cake in ongeveer 45 minuten gaar.

7. Laat de cake afkoelen en bestuif deze met poedersuiker.

Eet smakelijk!

Tulband cake rudolf

Geef een reactie

Schuiven naar boven