Tuille

Tuille is een klassieke Franse koek die vaak wordt gebruikt als decoratie voor desserts. Het is een dunne, krokante koek die wordt gemaakt met bloem, suiker, boter en eieren. Het is een leuke manier om je desserts te versieren en het is ook een lekker tussendoortje. Hier is een recept voor tuille dat je thuis kunt maken.

Ingrediënten:

– 2 eetlepels bloem

– 2 eetlepels suiker

– 2 eetlepels boter, gesmolten

– 1 ei, geklopt

– 1 theelepel vanille extract

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

2. Meng de bloem en suiker in een kom.

3. Voeg de gesmolten boter toe en meng tot het een kruimelig mengsel is.

4. Voeg het ei toe en meng tot het een glad mengsel is.

5. Voeg het vanille extract toe en meng.

6. Leg een vel bakpapier op een bakplaat.

7. Neem een theelepel van het mengsel en druk het met je vingers plat op het bakpapier. Herhaal dit met het overige mengsel.

8. Bak de tuille in de oven gedurende 10-12 minuten, of totdat de koekjes goudbruin zijn.

9. Laat de koekjes afkoelen voordat je ze serveert.

Geniet van je tuille!

Tuille

Geef een reactie

Schuiven naar boven