Tortilla chips

Tortilla chips zijn een heerlijke snack die je gemakkelijk thuis kunt maken. Ze zijn lekker knapperig en heerlijk om te dippen in guacamole, salsa of een andere dip. Met dit recept kun je in een handomdraai je eigen tortilla chips maken.

Ingrediënten:

– 8 maïs tortilla’s

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel knoflookpoeder

– 1 theelepel chili poeder

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Snijd de tortilla’s in acht stukken.

3. Leg de stukken op een bakplaat en besprenkel met olijfolie.

4. Bestrooi met zout, paprikapoeder, knoflookpoeder en chili poeder.

5. Bak de chips in de oven gedurende 10-15 minuten, of tot ze goudbruin en knapperig zijn.

6. Laat de chips afkoelen en serveer met guacamole, salsa of een andere dip.

Tortilla chips

Geef een reactie

Schuiven naar boven